Rakennus- ja remontointipalvelut

Uudisrakentaminen

Tarjoamme monipuolisia rakennusalan palveluita. Uudisrakentaminen, joka sisältää kaikenlaiset kohteet omakotitaloista autotalleihin.

Korjaus- ja remontointi

Korjaus­rakentaminen voi tarkoittaa koko rakennuksen kokonais­valtaista saneerausta tai vain jonkin tietyn osan, kuten julkisivun uudistamista.

Kappaletavarasta rakentaminen

Uudisrakentaminen kappaletavarasta, rakenna oma koti edullisesti ja tehokkaasti.

Keittiö- ja saunaremontit

Meiltä voit tilata kokonaisvaltaiset keittiö- ja saunaremontit sekä kylpyhuoneremontit. Soita ja tilaa ilmainen suunnittelukäynti.

Omakotitalot ja kesämökit

Uudisrakentamisen palvelumme kattavat omakotitalojen, paritalojen sekä kesämökkien ja vapaa-ajan asuntojen rakentamisen.

Autotallit, katokset ja varastot

Rakennamme myös muut piharakennukset leikkimökistä autotalliin ja terasseista patioihin kaikkialla Meri-Lapin alueella.

Varaa aika maksuttomalle arviokäynnille

Uudisrakentamisen katon nosto

Miksi valita meidän
yrityksemme yhteistyökumppaniksi

Tikma Oy käyttää kaikessa rakentamisessa laadukkaita tuotteita ja panostaa viimeisteltyyn työn jälkeen. Myös asiakaslähtöisyys on meille erittäin tärkeää: rakentamisen ja remontoinnin kaikissa vaiheissa kuunnellaan asiakkaan toiveet ja tarpeet. Tarjoamme kaikki remonttimme erittäin kilpailukykyiseen hintaan ja ja teemme selkeät kirjalliset sopimukset.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennykseen oikeuttavaa kunnossapito- ja perusparannustyötä on muun muassa; keittiön, kylpyhuoneen tai muiden huoneiden remontointi, sauna- ja kellaritilojen remontointi, rakennusten maalaaminen, parvekelasien asennus, putki- ja sähkötyöt sekä lämmitysjärjestelmien uusiminen, parantaminen ja korjaaminen.

Pyydä ilmainen tarjous

Rakennetaan tulevaisuuden unelmat
yhdessä!